0 0
Shortbread 1-2-3

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Shortbread 1-2-3

videoricetta di Steve Owens | 6 gen 2014

Cuisine:

Per essere veramente "british"...
siete pregati di gustare questo
semplicissimo biscotto
con una tazza di tè
al limone o al latte.

  • Easy

Directions

Share

Shortbread is a delicious Cookie or Biscuit. Join Steve in his kitchen to find out how he makes traditional Shortbread.




Ingredienti

  1. 50g di zucchero di canna bianco o chiaro (tipo Demerara)
  2. 100g di burro
  3. 150g di farina “0” (potete usare 100g farina + 50g amido di riso o mais/Maizena)

150’C / 300’F for 20 – 25 minutes


Per fare dei biscotti:




(Visited 270 times, 1 visits today)
previous
Torroncini morbidi (e molto appiccicaticci)
next
Purè di patate al “burro&salvia”
previous
Torroncini morbidi (e molto appiccicaticci)
next
Purè di patate al “burro&salvia”